EN

Sobe i apartmani

Hotel Salis raspolaže sa 56 moderno opremljenih dvokrevetnih soba raspoređenih na četiri sprata, od kojih je 8 apartmana (1 apartman za osobe sa ograničenim sposobnostima).

Sve sobe su klimatizirane, imaju wi-fi, kao i televizore ravnog ekrana sa raznovrsnom ponudom kanala. Sobe su opremljene kuhalom, suđem za čaj i kafu, fenom za kosu, te mini barom.

U apartmanima su gostima dostupne pegla i daska za peglanje. Sve sobe i apartmani su nepušački.

Superior Apartment
Superior apartman je prostran i moderno dekorirani apartman koji se sastoji od odvojenog dnevnog boravka i spavaće sobe te prostrane i funkcionalne kupaonice u mramoru. Spavaća soba je opremljena francuskim ležajem, a dnevni boravak udobnom sjedećom garniturom.
Deluxe Apartment
Deluxe apartman je prostran i luksuzno namješen apartman, sa međusobno spojenim dnevnim i spavaćim kutkom. Spavaći dio je opremljen francuskim ležajem, a dnevni boravak udobnom sjedećom garniturom.
Deluxe Double or Twin Room
Dvokrevetne sobe su prostrane, luksuzno namještene sobe, opremljene radnim stolom i dnevnim kutkom. Prema želji našega gosta sobe mogu biti opremljene bračnim ležajem ili s dva odvojena kreveta.